Buraczki ze śmietaną (na ciepło)

Buraczki ze śmietaną (na ciepło)

Buraczki ze śmietaną (na ciepło)

Przepis na : obiad

Ciepły dodatek do obiadu – tak prosty i tak pyszny Buraczki ze śmietaną doskonale pasują do ziemniaków, klusek (śląskich, kopytek), mięs (pieczonych, duszonych, kotletów, pulpetów) . Dla przygotowania możesz specjalnie ugotować buraki, upiec je w piekarniku lub wykorzystać te, które zostały po zrobieniu barszczu.   Inne pomysły na buraczki… ** Barszcz czerwony czysty ** Buraczki zasmażane ** Sałatka obiadowa z buraczków ** Surówka z surowych buraków i jabłka   (adsbygoogle = window.adsbygoogle ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne S.O.S.

Warto przeczytać

Buraczki tarte na zimę

Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.

Czytaj dalej...

Przepisy na Wigilię Ewy Wachowicz

Ostatnimi czasy w telewizji pojawia się co raz więcej programów kulinarnych. Jednym z moich ulubionych jest „Ewa gotuje”, w którym główną rolę odgrywa sama Ewa Wachowicz.

Czytaj dalej...

Autor

KulinarneSOS

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

buraczki, buraki, mięso, kluski, kopytka, obiad, mielone, jabłka, barszcz, kotlet, kotlety, ziemniaki, mięso mielone, barszcz czerwony, cukinia, roladki, sałatka, sałatki, surówka, pulpety, cukinia faszerowana, sosy, przekąski, maliny, pieczone ziemniaki, sałatka z buraków, bez pieczenia, kotlety mielone

Inne przepisy z Kulinarne S.O.S.

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.