Ryba na cieście francuskim

Ryba na cieście francuskim

Ryba na cieście francuskim

Przepis na : obiad

Ryba na cieście francuskim , w tym przypadku sola (ale możecie użyć każdą inną białą rybę, np. dorsza). Z reguły do sosu śmietankowo-koperkowego używam słodką śmietanę, tym razem jednak skorzystałam z kwaśnej, gęstej śmietany, co nadało potrawie ciekawy smak. Ryba na cieście francuskim – składniki: Sola – 2 filety Sól – do smaku Pieprz – do smaku Papryka słodka – do smaku Pieczarki – 500g Ser żółty – 200g Ciasto francuskie – 275g Kwaśna smietana 18% – 330g Śmi... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarne Przeboje

Warto przeczytać

Dieta śródziemnomorska – przepis na długie i zdrowe życie

Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.

Czytaj dalej...

Dieta Montignaca

Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.

Czytaj dalej...

Dieta Paleo

Jest to dieta opracowana przez dr Lorena Cordaina, według danych statystycznych jedna z najpopularniejszych na tą chwilę.

Czytaj dalej...

Autor

PaulinkaPaulinka

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryba w ciescie, francuskie, ryby, ciasto, ciasto z ciasta francuskiego, ciasto francuskie, ryba, pieczarki, sosy, ciasto francuskie, papryka, koperek, ser żółty, ciastka kremówki, grzyby, ciasta z kremami, ciekawe przepisy, dorsz, pieczarki w cieście, obiad, pieczarki w sosie, ryby smażone, smażony ser, ser biały, pieczarki do obiadu, dorsz pieczony

Inne przepisy z Kulinarne Przeboje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.