Przepis na : obiad
Przepis na pstrąga w miętowym sosie holenderskim wg Pascala już jakiś czas temu królował na ulotkach Lidla , potem na moim stole, ale jakoś ostatnio przez deszczową pogodę brak mi sił do systematycznego dodawania przepisów. Więcej o kupowaniu i przygotowywaniu szparagów możesz poczytać tutaj: Szparagi – przepisy. Jak obierać, gotować? Składniki Szynka szwarcwaldzka 8 plastrów […] The post Filet z pstrąga w sosie holenderskim ze szparagami w szynce appeared first on KulinarnePrzeboje.pl . ... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...Olala :) Danie jak z restauracji :) cudowne jedzonko :)
Pozdrawiam, Agata
Przepieknie to wyglada, lecz potrawa nie dla mnie:) szparagi jakoś mi nie podchodzą :)
Powiem Ci, ze tak elegancko to wszystko prezentuje. Normlanie master chef :)
ja szparagów białych jeszcze nie jadłam, ale jakos ciągle kupuję zielone. Moze to takie zboczenie, bo fasolkę też wolę zieloną ;)
Pstrąg i szparagi, pycha, ja często wykorzystuję przepisy ,kuchni lidla, pyszne pomysły chłopaki mają :)