Mięciutkie żeberka zanurzone w smakowitym rumianym sosie, prawda, że brzmi pysznie? A do tego robi się je bardzo prosto, wystarczy kilka składników. Świetny jest ten przepis. Przepis na żeberka duszone w rumianym sosie Składniki: Około kilograma żeberek wieprzowych (paski), 2 cebule , 2 ząbki czosnku, kopiasta łyżka papryki czerwonej w proszku, łyżka mąki pszennej, olej, liście laurowe, ziele angielskie, majeranek, sól, pieprz. Jak zrobić żeberka duszone w rumianym sosie? Czosnek posiekaj, oprósz solą, rozetrz...
Najlepsza receptura na sos czosnkowy! Jedyny w swoim rodzaju!
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Wiele osób zapewne słyszało o tym sosie i zastanawiało się, jak się go robi, z czego on jest i z czym się go podaje.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...