Kotlet po zbóju z boczkiem i serem. Warto dla niego zgrzeszyć [PRZEPIS]

11
  • Kotlet po zbóju z boczkiem i serem. Warto dla niego zgrzeszyć [PRZEPIS]
  • Kotlet po zbóju z boczkiem i serem. Warto dla niego zgrzeszyć [PRZEPIS]

    Przepis na : obiad

    Nie w tym kotlecie zbyt dużo finezji. Nie po drodze mu z kulinarnymi modami. Dietetycy płaczą, gdy go widzą. A jednak warto dla niego zgrzeszyć. Taki jest pyszny… Przepis na kotlety z boczkiem i serem Składniki: piersi z kurczaka, mąka, jajka, bułka tarta, starty ser żółty, plastry wędzonego boczku, cebula, czosnek w proszku, pieprz, sól. Zrób tak: każdą pierś (pojedynczą) rozbij tłuczkiem na płaski kotlet, natrzyj przyprawami i odstaw na jakiś czas, aby mięso się zamarynowało. W międzyczasie na patel... Czytaj dalej na blogu Kulinarna Polska


    Tematycznie do tego przepisu

    Inne przepisy z Kulinarna Polska

    Dodaj komentarz