Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Bigos z młodej kapusty

Pojawienie się młodej kapusty na bazarku jest najlepszym dowodem że wiosna w pełni i czas wprowadzić świeże warzywa na stałe do codziennego jadłospisu. Młoda kapusta jest o wiele delikatniejsza w smaku niż jej jesienna odpowiedniczka i wymaga o wiele krótszego czasu gotowania dlatego jest idealnym materiałem do zrobienia szybkiego wiosennego bigosu. Młoda kapusta, cebulka, koperek i kiełbaska to się nie może nie udać. Składniki: główka młodej kapusty 3 młode cebule pęczek koperku 70 dag kiełbasy lub boczku... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kulinarna Patilogia

Autor

PatiPati

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kapustą, bigos, kiełbasa, zupa pomidorowa, boczek, ketchup pomidorowy, ziemniak, kiełbaski, grill, ziemniaki, chleb, warzywa, drugie danie, dania z grilla, chleb mieszany, kiełbasa z grilla, warzywa na patelnie, warzywa z grilla

Inne przepisy z Kulinarna Patilogia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.