Chyba jeszcze nigdy nie próbowaliście placuszków z młodej kapusty, ale uwierzcie mi, to będzie Wasze odkrycie smakowe tego lata. Połączenie młodej kapusty i koperku, to klasyka. Wystarczy dodać do kilka powszednich składników, usmażyć i otrzymamy przepysznie chrupiące placuszki. Takie placki, to coś z czymś. Takie proste w przygotowaniu, a smakują nieziemsko. Są lekko chrupiące i wcale nie przesiąknięte tłuszczem, śmiało można stwierdzić, że to posiłek dietetyczny . Przyznam, że smakują nawet trochę lepiej ... czytaj dalej...
Witam!
Jestem Łukasz, mam 14 lat i mieszkam na Litwie. Od samego dzieciństwa, czyli od 6 lat pasjonuję się kuchnią i gotowaniem, a od 23 grudnia 2013 roku prowadzę bloga poświęconego mojej pasji. W kuchni lubię proste i szybkie w przygotowaniu dania, ale najbardziej uwielbiam ciasta i desery, kiedy je robię nawet nie zwracam uwagi na czas.