Pieczary faszerowane mięsem mielonym i szpinakiem

Pieczary faszerowane mięsem mielonym i szpinakiem

Pieczary faszerowane mięsem mielonym i szpinakiem

Mniam! Wielkie pieczarki, pyszny farsz i kilka minut w piekarniku. W moim wypadku był to debiut z piekarnikiem gazowym i odrobinę bałam się efektu. Całe szczęście wszystko wyszło jak należy, a obiad udał się świetnie. :) 5 dużych pieczarek (dostępne w Lidlu) ok. 350g mięsa mielonego z łopatki 150g mrożonego szpinaku siekanego 4 plastry sera 1 duża cebula 3 duże ząbki czosnku 2 czubate łyżki bułki tartej 2 łyżki  sosu worcestershire (można pominąć, w zastępstwie używamy 1 łyżki soku z cytryny lub limonki) sól... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchenna Kontrrewolucya

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Emilia Koniecpolska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pieczarki, mielone, tarta, mięso, szpinak, frytki, mięso mielone, sosy, bułki, grzyby, ser, sok, mielone pieczarki, kotlet, surówka, przystawki, kotlety, obiad, pieczarki w sosie, pieczarki do obiadu, mięso na obiad, mięsa pieczone, sos z grzybów , pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, kotlet mielony z pieczarkami, kotlety mielone pieczarkami, kotlety mielone, kotlet siekany

Inne przepisy z Kuchenna Kontrrewolucya

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.