Ciekawostki o kuchni japońskiej

Ciekawostki o kuchni japońskiej

Ciekawostki o kuchni japońskiej

Japończycy od stuleci pozostają wierni swojej zasadzie: należy ograniczyć ingerencję człowieka do minimum i spożywać jedzenie w stanie jak najbardziej zbliżonym do naturalnego. To nie tylko oszczędność czasu podczas przyrządzania posiłków, ale także szansa dla początkujących kucharzy, którzy bez problemu radzą sobie z wieloskładnikowymi przepisami. Obecność w japońskiej kuchni surowych ryb i owoców morza, ryżu, makaronu oraz warzyw i owoców to gwarancja naprawdę dużej liczby kombinacji smaków, zapachów i kolorów. ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kuchcik gotuje

Autor

Kuchcik gotujeKuchcik gotuje

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, ryby, sushi, ryba, sosy, makaron, makarony, tuńczyk, owoce morza, zupa, wołowina, mak, pasta, wiśnia, pasty, ryż z warzywami, makaron po chińsku, ryba w occie, dania z makaronem, makaron z tuńczykiem

Inne przepisy z Kuchcik gotuje

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.