Filet z mintaja po węgiersku

Filet z mintaja po węgiersku

Filet z mintaja po węgiersku

Smażony filet rybny pod smaczną warzywną kołderką w lekko pikantnym sosie. Przepis zapisany wiele lat temu w starym zeszycie,trochę zapomniany. Ryby można użyć dowolnej,kto jaką lubi najbardziej. Ja akurat miałam mintaja,postanowiłam go użyć i reaktywować ten stary przepis. Potrawa bardzo smaczna,warta kontynuacji i godna polecenia na zbliżające się Święta.  400 g mrożonego filetu z mintaja 1 papryka 1 cebula 200 g pieczarek 50 g rodzynek 1 mała puszka kukurydzy 3 łyżki pikantnego ketchupu 2 łyżki koncen... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolorowa kuchnia Elki

Warto przeczytać

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Ela JasińskaEla Jasińska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, mielone, ryba, tarta, papryka, pieczarki, bułki, przepisy na święta, zupa pomidorowa, sosy, przekąska, przekąski, boże narodzenie, bułka pszenna, ryby smażone, mielone pieczarki, pieczarki przekąska, pieczarki w sosie, ryby na święta, jajka na święta, sos pomidorowy, jajka z farszem, dania na gorąco

Inne przepisy z Kolorowa kuchnia Elki

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.