Rewelacyjnie pyszne bułeczki,obłędnie pachną podczas pieczenia i błyskawicznie znikają jeszcze ciepłe. Doskonale smakują z grillowanym mięsem lub jako dodatek do zupy. 400 g mąki pszennej 1 łyżeczka cukru 1/2 łyżeczki soli himalajskiej 20g drożdży świeżych 260 g ciepłego mleka 30 g roztopionego masła nadzienie: 60 g miękkiego masła 5 ząbków czosnku pęczek posiekanej natki pietruszki ponadto: 1 jajko do posmarowania Mąkę przesiewamy do miski,robimy dołek, wrzucamy rozkruszone drożdże,odrobinę ciepłego mleka i cukier. Delik... czytaj dalej...
Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...