Tortilla po meksykańsku

Tortilla po meksykańsku

Tortilla po meksykańsku

Przepis na : obiad

Dzisiaj propozycja przypadnie do gustu wielbicielom ostrych, meksykańskich smaków. Placki do tortilli z ostrym farszem z mięsa mielonego, czerwonej fasoli, papryki i pomidorów. Całości dopełnia sałata i sos w postaci jogurtu naturalnego. Jeśli jednak ktoś nie lubi ostrych dań, wystarczy zmniejszyć ilość przyprawy i mamy bardzo smaczny, intensywny w smaku obiad dla całe rodziny. Czas przygotowania: 25 minut Ilość porcji: 4 Składniki: 4 placki do tortilli (można uzyć gotowych lub zrobić według t... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Warto przeczytać

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

tortilla, mielone, placki, czerwona fasola, fasola, jogurt, pomidor, cebula, mięso, fasola czerwona, kuchnia meksykańska, sałata, jogurtu, mięso mielone, czosnek, papryka, sosy, polewa, dania obiadowe, sos do sałaty, obiad, sos do mielonego , sos mięsny, dania mięsne

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.