Gołąbki na parze z sosem pomidorowym
Gołąbki na parze z sosem pomidorowym
Przepis na : obiad
Dzisiaj propozycja tradycyjnych gołąbków przygotowanych w innowacyjny sposób, a mianowicie na parze. Sam proces przygotowania nie różni się za dużo od tego co znamy, jednak zamiast gotować je w garnku to przygotowujemy na parze. Wychodzą pyszne, lekkie gołąbki o unikalnym fantastycznym smaku. Naprawdę polecamy wypróbować.
Ilość porcji: 8
Czas przygotowania: 70 minut
Składniki:
Główka kapusty włoskiej
500g mięsa mielonego
½ szklanki ryżu
1 cebula
1 marchewka
3 ząbki czosnku
Nieco ... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków
Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...
Dieta kapuściana
Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Autor
Kolizje Smakow
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
zupa pomidorowa, sos pomidorowy, sosy, mielone, cebula, włoska, marchewka, gołąbki, ryż, czosnek, kapustą, lekka, mięso, masło czosnek, mięso mielone, dania obiadowe, obiad, gotowana marchewka, sos do mielonego , sos do ryżu, ryż smażony, marchew z masłem, pyszne sosy, lekkie dania
Inne przepisy z Kolizje Smaków
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję