Gołąbki na parze z sosem pomidorowym

Gołąbki na parze z sosem pomidorowym

Gołąbki na parze z sosem pomidorowym

Przepis na : obiad

Dzisiaj propozycja tradycyjnych gołąbków przygotowanych w innowacyjny sposób, a mianowicie na parze. Sam proces przygotowania nie różni się za dużo od tego co znamy, jednak zamiast gotować je w garnku to przygotowujemy na parze. Wychodzą pyszne, lekkie gołąbki o unikalnym fantastycznym smaku. Naprawdę polecamy wypróbować. Ilość porcji: 8 Czas przygotowania: 70 minut Składniki: Główka kapusty włoskiej 500g mięsa mielonego ½ szklanki ryżu 1 cebula 1 marchewka 3 ząbki czosnku Nieco ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kolizje Smaków

Warto przeczytać

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dieta kapuściana

Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.

Czytaj dalej...

Autor

Kolizje SmakowKolizje Smakow

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

zupa pomidorowa, sos pomidorowy, sosy, mielone, cebula, włoska, marchewka, gołąbki, ryż, czosnek, kapustą, lekka, mięso, masło czosnek, mięso mielone, dania obiadowe, obiad, gotowana marchewka, sos do mielonego , sos do ryżu, ryż smażony, marchew z masłem, pyszne sosy, lekkie dania

Inne przepisy z Kolizje Smaków

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.