Przepis na : deser
Jesienne babeczki dyniowe to idealna propozycja na drugie śniadanie czy przekąskę do kawy. Łatwe i szybkie w przygotowaniu, do tego mokre, rozpływające się w środku. Więcej chyba zachęcać do ich upieczenia nie muszę :) Ilość porcji: 16-18 babeczek Czas przygotowania: 10 minut + 20 minut pieczenia Składniki: 250g mąki pszennej 200g puree z dyni (domowe lub kupione) 190ml oleju słonecznikowego 100g drobnego cukru 4 jajka 3 łyżeczki cynamonu 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia 1 łyżeczka sody oczyszczonej 1 ja... czytaj dalej...
Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...