Pasztet z warzyw z rosołu z boczkiem

Pasztet z warzyw z rosołu z boczkiem

Pasztet z warzyw z rosołu z boczkiem

W mojej kuchni nic nie może się zmarnować! Taki pasztet to świetna opcja na wykorzystanie warzyw z rosołu, nadanie im ,,drugiego życia” Warzywa możesz uzupełnić jakimś mięsnym dodatkiem. Kwestia przypraw, też pozostawia wysokie pole manewru. Mój pasztet jest pikantny w smaku, o przyjemnie wędzonym aromacie i ma wilgotną strukturę. Do jego przyrządzenia, użyłam warzyw z bulionu do ,,Risotta z zielonych warzyw i awokado” . Składniki: 630 g warzyw gotowanych 1 szklanka zielonej soczewicy 2 jajka 1 łyżka masła 2... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Kierunekuchnia

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Magiczne substancje spalające tłuszcz

Jeżeli masz dodatkowe kilogramy w postaci tkanki tłuszczowej i ćwiczysz, a nie możesz ich spalić to może coś jest nie tak w diecie.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.