Fasolka szparagowa z marynowaną papryką, parmezanem i migdałami

Fasolka szparagowa z marynowaną papryką, parmezanem i migdałami

Fasolka szparagowa z marynowaną papryką, parmezanem i migdałami

Lekka wegetariańska kolacja lub dodatek do mięs czy ryb. Zamiast żółtej fasolki można użyć zielonej. Marynowane papryki są w każdym supermarkecie. Ja użyłam tych z zalewy słodko kwaśnej. Płatki migdałowe i parmezan doskonale łączą wszystkie składniki w jedną całość. Polecam podawać z kromką chrupiącego, żytniego chleba na zakwasie. Smacznego! Fasolka szparagowa z marynowaną papryką, parmezanem i migdałami porcja dla 4 osób Składniki: około 1 kg ugotowanej fasolki szparagowej 6 kawałków papryki marynowanej 10... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Jaglusia

Warto przeczytać

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi 0

W przypadku gdy masz grupę krwi 0, doskonale trawisz mięso i ryby. Produkty z którymi masz problem to z pewnością wszelkie zboża, gdyż zakłócają Twoją przemianę materii.

Czytaj dalej...

Dieta dla osób z grupą krwi B

Osoby z grupą krwi B z pewnością nie wysiedzą w jednym miejscu i śmiało można je nazwać „obieżyświatem”. Lubią podróżować, a w szczególności nowe wyzwania.

Czytaj dalej...

Autor

Julia Laszuk

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

fasolka, papryka, tarta, fasolka szparagowa, sosy, dynia, ryby, orzechy, krem, kolacja, mięso, ryba, chleb, diety, chleb na zakwasie, bezglutenowe, dieta, krem z dyni, ryby w zalewie, dynia marynowana, tarta na słodko, ryba w occie, warzywa na patelnie

Inne przepisy z Jaglusia

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.