Kwiecień z Sophie Dahl - szybka makrela

Kwiecień z Sophie  Dahl - szybka makrela

Kwiecień z Sophie Dahl - szybka makrela

Wędzona makrela ze szpinakiem. Nie ma tutaj dużo gotowania, ale całość prezentuje się elegancko i co najważniejsze jest bardzo smaczna. Największą zaletą jest jednak czas przygotowania - 15 minut. Idealne na kolację, kiedy chcemy sobie sprawić przyjemność czymś smakowitym bez wielkiego wysiłku. Chrupka skórka ryby, chrupkie podsmażone kapary i garść świeżego, soczystego szpinaku. Polecam!Składniki:filety z makrelimiód do posmarowania rybykaparyoliwaświeży szpinak1 łyżka oliwy1 łyżeczka białego octu winnego1 czubata... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu W kuchni wieczorem

Warto przeczytać

Dieta south beach – dieta podczas, której możesz jeść deser!

Dieta ta nie polega na zbytecznym głodzeniu się. Osoby na tej diecie mogą jeść nawet desery a zbędne kilogramy i tak lecą w dół.

Czytaj dalej...

Zdrowe odżywianie - zdrowe warzywa

Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!

Czytaj dalej...

Autor

Joanna B.Joanna B.

Prowadzę blog w kuchni wieczorem i zajmuję się fotografią. Uwielbiam drobne, codzienne przyjemności i kreatywne życie. Na blogu dzielę się moją pasją gotowania i fotografowania.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryby, ryba, szpinak, pieczenie, makrela, miód, makrela wędzona, słoik, kolacja, pieczywo, filet ze szpinakiem, ryba w occie, szybka kolacja, bez pieczenia

Inne przepisy z W kuchni wieczorem

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.