Szynka pod czerwoną pierzynką
Szynka pod czerwoną pierzynką
Przepis na : obiad
Potrawę można przyrządzić na obiad, dodatkiem mogą być kluchy szare , jakże rewelacyjnie smakuje na zimno. Składniki: 1,3 kg szynki 1 kg czerwonej kapusty 2 cebule 15 rodzynek liść laurowy 2 łyżki gęsiego smalcu 1 łyżka zmielonych prawdziwków Marynata: 2 łyżki majonezu domowej roboty mieszanka ziołowa ( tymianek, papryka słodka, chili, rozmaryn, kolendra mielona, gałka muszkatołowa, oregano, suszony czosnek, suszona cebula, sól, majeranek) Wykonanie: 1 dzień: Szynkę myjemy i osuszamy. Mięso obsypu... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu kgwjanczewo
Autor
Kgw Janczewo
Jesteśmy kobietami które cenią tradycje. Nasze koło jest jednym z nielicznych z tak długim stażem działania. Naszą pasją jest rozpieszczanie podniebienia naszych rodzin oraz gości.
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
czerwona kapusta, kapustą, szynka, ciasto, mięso, mielone, majonez, obiad, papryka, marynaty, warstwowa, szynka gotowana, mięso mielone, pieczeń z szynki, pieczona szynka, ciasto na zimno, mięsa pieczone, pieczeń z mięsa mielonego
Inne przepisy z kgwjanczewo
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję