Pierogi z farszem z dorsza i łososia
Pierogi z farszem z dorsza i łososia
Pierogi z rybą? Też podchodziłam do tego dania dość sceptycznie, póki nie skosztowałam. Pyszne, delikatne, a dodatek sosu chrzanowego dopełnia wysublimowaną smakowo całość. Farsz na pierożki przygotowałam z dorsza z dodatkiem łososia, by przełamać nie tylko smak, ale nadać trochę koloru pierogom. Ryby wcześniej ugotowałam w bulionie, ale można zrobić je również ze zmielonej lub drobno pokrojonej surowej ryby. To już następnym razem! Sama jestem ciekawa, która wersja będzie smaczniejsza? Dzisiejsze są wyśmienite! Sk... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Autor
Weronika Swientek
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
pierogi, ryby, pierogi przepis, ryba, tarta, ciasto, łosoś, dorsz, dipy, bułki, kluski, sosy, mielone, zupa, mięso mielone, mięso, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, dietetycznie, obiad, dietetyczny obiad, dietetyczne , ryba po grecku, ciasto orkiszowe, jajka z farszem, zupa z selera, pierogi z mięsem, dania dietetyczne, zupa z mięsem mielonym, dietetyczne ciasta
Inne przepisy z Gotuj zdrowo!Guten Appetit!
Dodaj komentarz