Biała kiełbasa z piekarnika

Biała kiełbasa z piekarnika

Biała kiełbasa z piekarnika

Biała kiełbasa ma wyjątkowy smak, to bodaj najsmaczniejsza ze wszystkich wędlin. Ponoć zrobienie jej nie jest trudne, może kiedyś się odważę, póki co zdaję się na dobrą, ale kupną. Najczęściej jadana jest w okresie Wielkanocy i gotowana, a raczej parzona. Proponuję świetną alternatywę do kiełbasy parzonej - pieczoną w piekarniku. Upieczona z cebulą, czosnkiem i przyprawami jest jeszcze smaczniejsza i niezwykle aromatyczna. Nie czekaj do świąt, by się nią delektować. Podana z puree ziemnaczanym będzie super sz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Gotuj zdrowo!Guten Appetit!

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Jak uratować przesoloną zupę?

Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?

Czytaj dalej...

Skuteczne domowe syropy na przeziębienie

Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.