Przepis na : obiad
1 królik 3 łyżki oliwy 1 szkl wina białego lub innego półwytrawnego 1 duża cebula 2 marchewki 1 pietruszka sól pieprz pieprz ziołowy staropolski hyzop czosnek niedźwiedzi rozmaryn 4 papryki białe 1 szkl kaszy gryczanej suszone sproszkowane grzybki suszone ogórki kiszone 1 jajko tłuszcz do smażenia 200 ml dobrej śmietany Królika oczszczamy i porcjujemy. Z oliwy 3 łyżek wina i ziół (każde zioła po sporej szczypcie) mieszamy marynatę i dokładnie otaczamy w niej porcje mięsa. Na wierzch obsypujemy posiekaną ceb... czytaj dalej...
Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...