Risotto ze szparagami, cukinią, pomidorami i boczkiem

Risotto ze szparagami, cukinią, pomidorami i boczkiem

Risotto ze szparagami, cukinią, pomidorami i boczkiem

Dziś serwuję danie dość szybkie w przygotowaniu pod warunkiem, że macie wcześniej ugotowany bulion lub rosół. Danie jednogarnkowe a jest nim risotto. Kremowe wzbogacone szparagami, cukinią i pomidorkami a na końcu z dodatkiem parmezanu. Idealna propozycja na obiad lub ciepłą kolację. Ale tu koniecznie musi być ryż do risotto, bo taki zwykły nie zda egzaminu. A ryż kupicie bez wychodzenia z domu w sklepie internetowym Kuchnie Świata Risotto ze szparagami, cukinią, pomidorami i boczkiem czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Warto przeczytać

Dieta dla rzucających palenie

Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.

Czytaj dalej...

Niskokaloryczna dieta hiszpańska

Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.

Czytaj dalej...

Dieta oczyszczająca warzywno-owocowa dr Dąbrowskiej

Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.

Czytaj dalej...

Odmładzająca dieta Hausera

Dieta odmładzająca dr Gayelorda Hausera to dieta przede wszystkim oparta na sokach ze świeżych warzyw oraz owoców.

Czytaj dalej...

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

ryż, risotto, szparagi, cukinia, rosół, obiad, danie jednogarnkowe, kolacja, boczek, szybki obiad, ryż z warzywami

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.