Biszkopt czekoladowy to super podkład do różnych ciast lub tortów. Ten piekę na proszku do pieczenia, bo ciasto z dodatkiem kakao jest ciężkie i lubi w trakcie mieszania opadać. Jakieś takie jest czasami kapryśne i nie wiem od czego to zależy. Ale tak może się zdarzyć. 8 jajek L 6 łyżek mąki tortowej 2 łyżki mąki ziemniaczanej 2 łyżki kakako (łyżki lekko kopiaste) 1 szk cukru 1 łyżeczka proszku do pieczenia Ubijam jajka z cukrem. Porcjami ... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...