Pierogi z kurkami i warzywami

Pierogi z kurkami i warzywami

Pierogi z kurkami i warzywami

Nadzienie :1,5 szk kurek blanszowanych1 cebula3 suszone pomidory ( odsączone z oleju )1 czubata łyżka kaparów1,5 szk warzywnej mieszanki chińskiej ( mrożonej )1 łyżka posiekanej natki pietruszki1 łyżka posiekanego szczypiorku1 łyżka bułki tartej4 łyżki oleju rzepakowegosól do smakupieprz kolorowy do smakuCiasto :750 g mąki pszennej typ 500 + do podsypywania375 ml gorącej wody2 łyżki oleju1 łyżeczka soliRozwiń i czytaj przepis : czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kurki, kurki, pierogi przepis, warzywa, tarta, bułki, suszone pomidory, pomidor, ciasto, pierogi, susz, bułka pszenna, kuchnia chińska, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.