Pierogi mięsno-pieczarkowo-warzywne

Pierogi mięsno-pieczarkowo-warzywne

Pierogi mięsno-pieczarkowo-warzywne

                          Kiedyś pierogi u mnie były tylko ruskie. Od jakiegoś czasu to się zmieniło i kombinuję z farszami. I muszę przyznać, że nie ma to jak domowe pierogi z pysznym farszem.Ciasto :350 g mąki pszennej typ 450 + do podsypywaniaok. 3/4 szk gorącej wody1 łyżeczka soli1 łyżka oleju rzepakowegoFarsz :300 g dowolnego gotowanego mięsa wieprzowego ( ja użyłam karkówki z marynaty musztardowej ) podsmażonego z cebulą150 g pieczarek1 mała cebula10 cm kawałek pora1 solidna garść szpinaku2 łyżki masła lub o... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Ewa w kuchni

Autor

Ewa w kuchniEwa w kuchni

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, marynaty, mięso, por , pieczarki, ciasto, szpinak, karkówka, pyszne ciasto, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, karkówka w cebuli, pierogi z mięsem, pieczarki w cieście, pierogi z szpinakiem, pierogi ze szpinakiem

Inne przepisy z Ewa w kuchni

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.