Ciasto drożdżowe z rabarbarem i jabłkami
Ciasto drożdżowe z rabarbarem i jabłkami
Przepis jest dość prosty. Skoro ja je zrobiłam, to i Tobie się uda ;).Nie znosiłam ciasta drożdżowego, aż do dzisiaj. Ciasto jest mięciutkie, słodkie i co najważniejsze! Nie smakuje jak sklepowy "wiór drożdżowy".. Tak więc jest to ciasto zarówno dla fanów drożdżowego ciasta, jak i dla niejadków drożdżowego takich jak ja - do tej pory.Zapraszam do wypróbowania.Od dzisiaj wszyscy kochamy ciasto drożdżowe ;)Przepis na dużą prostokątną blachę:Ciasto drożdżowe:1 szklanka cukru pudru50 g świeżych drożdży2 i 1/2 szkla... czytaj dalej...
Czytaj dalej na blogu Eat Shrimps
Autor
Agata Kledecka
Proponowane wyszukiwania
Popularne słowa kluczowe
jabłka, ciasto, ciasta drozdzowe, drożdżowe, ciasto drożdżowe, pieczenie, sok, miód, cytryna, jajko, cynamon, proste i szybkie przepisy, por , do pracy, słodkie, ciasta z jabłkami, lekkie ciasto, jabłka pieczone, pieczone jabłka, proste ciasto, ciasta tortowe
Inne przepisy z Eat Shrimps
Dodaj komentarz
Zapoznaj się z informacją o plikach cookie
KatalogSmakow.pl używa plików cookie, aby zapewnić najlepszą jakość korzystania z naszego serwisu.
Czy możemy używać Twoich danych, by wybierać dla Ciebie reklamy?
Nasi partnerzy zbierają dane i używają plików cookie do personalizacji reklam i mierzenia ich skuteczności. Dowiedz się, jak serwis i partnerzy wykorzystują dane.
AkceptujęNie, dziękuję