Ryż po meksykańsku to pyszne i lekkie danie w sam raz na obiad. Jedna duża porcja ma 550 kcal i jest bogatym źródłem magnezu, fosforu i potasu. Jeśli lubicie kuchnię meksykańską, a do tego dbacie o linię, koniecznie musicie wypróbować to danie. Składniki na ryż po meksykańsku (2 porcje): 150 g ryżu brązowego cebula papryka pepperoni zielona (czerwona też może być) papryka zielona puszka kukurydzy 500 ml passaty pomidorowej szklanka wody pół szklanki fasoli czerwonej z puszki szklanka fasolki szparagowej (d... czytaj dalej...
Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Niskokaloryczna dieta hiszpańska nie jest dla osób o słabej woli, lecz zawarte są w niej wszystkie smaki.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...