Ryba pieczona ze szpinakiem i mozzarellą to bardzo szybki i prosty do zrobienia przepis na filety rybne z piekarnika. Danie świetnie sprawdzi się na pyszny i zdrowy obiad w towarzystwie ziemniaków i ulubionej surówki. Ryba w tym wydaniu jest aromatyczna i soczysta, a do tego stosunkowo niskokaloryczna i lekka. Składniki na ryba pieczoną ze szpinakiem i mozzarellą (2 porcje): około 400 g filetów z ulubionej ryby (dałam dorsza) 250 g świeżego szpinaku średniej wielkości cebula ząbek czosnku 100 g sera mozz... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Od palenia tytoniu można się uzależnić tak samo jak od wielu innych rzeczy, gdyż przynosi to nam w pewnym sensie ulgę. Lecz oprócz tego jest wiele negatywnych efektów tego uzależnienia.
Czytaj dalej...Karp jest to tradycyjna świąteczna polska potrawa. W obecnych czasach odchodzi się od tradycyjnych polskich potraw, gdyż według religii w wigilię już nie obowiązuje post.
Czytaj dalej...