Pasta z wątróbki to bardzo prosty przepis na wyjątkowo smaczne i dość tanie smarowidło na kanapki. Smakuje podobnie jak domowy pasztet, ale zasmakuje wam oczywiście tylko w przypadku, kiedy lubicie wątróbkę. Jej specyficzny smak jednak nie wszyscy akceptują, więc takie osoby raczej nie zagustują w tym przysmaku. Pastę robi się w około 25 minut. Wystarczy tylko usmażyć wątróbkę z cebulą, namoczyć żurawinę, a następnie wszystko zmiksować ze sobą. Z czym podać pastę z wątróbki? Pastą z wątróbki można posmarow... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...