Karkówka po cygańsku to pyszne danie na rodzinny obiad albo na imprezę czy święta. Tak przygotowana karkówka jest mięciutka i soczysta, wręcz rozpływa się w ustach. Dodatek pieczarek, cebuli i papryki konserwowej wzbogaca jej smak, a lekko pikantna zalewa pomidorowa jeszcze bardziej go podkręca. Prawdziwe niego w gębie, zasmakuje wszystkim mięsożercom! Składniki na karkówkę po cygańsku: 1 kg karkówki wieprzowej 2 cebule 250 g pieczarek 100 g papryki konserwowej pół szklanki mąki pszennej sól, pieprz, papryka ... czytaj dalej...
Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Jest to dieta warzywno-owocowa. Według dr Dąbrowskie głodówka organizmu pomaga w leczeniu różnych schorzeń.
Czytaj dalej...Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...