Coś nie bardzo mi ostatnio po drodze z przepisami pani Dominiki Wójciak... Gofry uwielbiamy i mimo wypróbowania wielu przepisów, określenia, które były najbardziej trafione, nadal szukam innych ciekawszych. Zaintrygował mnie skład tych gofrów i któregoś popołudnia postanowiłam przygotować je dzieciakom na podwieczorek. Są smaczne, niestety dość tłuste i kompletnie nie nadają się np. do odgrzania w tosterze (co często robię z innymi goframi). Jeśli macie tylko chwilę, ograniczoną ilość składników i chęć n... czytaj dalej...
Ruda, z zamiłowaniem do wypieków kulinarnych i nie tylko, potraw makaronowych i różnistych egzotycznych, a także ceramiki najchętniej własnego wyrobu, dobrych książek i filmów z klimatem. Mama Blondyneczki i Blondasa, do niedawna niania a teraz po prostu pełna pasji podwójna Mama Wiewiórka :)