Marynowane jabłka w occie

Marynowane jabłka w occie

Marynowane jabłka w occie

Marynowane jabłka w occie Przepis na jabłka w zalewie octowej do mies i pasztetów. Marynowane jabłka w occie, podobnie jak gruszki w occie są świetnym dodatkiem do mięsa, szczególnie drobiu, i pasztetów. Jabłka w occie często podaję też do serów pleśniowych, bo świetnie podkreślają ich smak. Marynowane w słodko-winnej zalewie jabłka możesz również dodawać do sałatek i deserów.  Przygotowanie  jabłek w marynacie octowej zajmie Ci niewiele czasu, a ich smak jest niesamowity. Będą prawdziwym rarytasem ... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Dieta jabłkowa

Niezdrowe jedzenie pozostawia w naszym organizmie szkodliwe substancje. Wtedy warto sięgnąć po jabłka!

Czytaj dalej...

Autor

CzteryFajery.plCzteryFajery.pl

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi, ciasto, sałatki, śniadania, sałatka, naleśniki, pasztet, przetwory, zupa, tiramisu, kolacja, ciasteczka, surówka, obiad, ciasto na pierogi, gruszka, jabłka, ciasto z gruszkami

Inne przepisy z Cztery Fajery

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.