Jak zrobić żurawinę do mięsa?

Jak zrobić żurawinę do mięsa?

Jak zrobić żurawinę do mięsa – przepis na konfiturę z żurawiny   Żurawina do mięsa jest gęsta, ma wspaniały, niezbyt słodki smak z cierpką nutą żurawiny. Jestem pewna, że nasza pyszna żurawina do pieczonych mięs to przepis, którym zaimponujesz swoim gościom. Proponuję zrobić żurawinę z podwójnej porcji składników, ponieważ konfitura żurawinowa zawsze błyskawicznie znika. Przepis na żurawinę do mięsa składa się z zaledwie trzech podstawowych składników , taką konfiturę należy gotować łącznie około...

Czytaj dalej na blogu Cztery Fajery

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Naturalne antybiotyki, które musisz poznać!

Dłuższe stosowanie antybiotyku może spowodować, że dane bakterie po prostu się na niego uodpornią i może dojść do sytuacji, że nie będzie czym już leczyć chorych osób.

Czytaj dalej...

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.