Wiosna za oknami w pełni, także na talerzu przydałoby się trochę świeżości:) Szybki, zdrowy lunch. Jem zdrowo: Mozzarella na warzywach Drukuj przepis Składniki 15 dag fasolki zielonej (mrożona) 1 średni pomidor malinowy 0,5 łyżeczki tymianku, bazylii przyprawy sól, pieprz 1 łyżeczka masła klarowanego 0,5 kulki mozzarelli listonic_name = "Jem zdrowo: Mozzarella na warzywach (z coolinarnie.pl)"; listonic_theme = "addToShoppingList1"; listonic_content = "15 dag fasolki zielonej (mrożona) 1 średni pomidor malinowy 0... czytaj dalej...
Według dietetyków istnieje kilka pokarmów, które obecne w naszej diecie ograniczają przyrost tkanki tłuszczowej.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Pizza jest to potrawa z kuchni włoskiej, zwyczajowo używa się ciasta drożdżowego, smaruje sosem pomidorowym i sypie się tartą mozzarellą i ziołami, całość następnie piecze się w nagrzanym mocno piecu.
Czytaj dalej...Dieta warzywno-owocowa. Bez mięsa, tłuszczu oraz białej mąki. Sposób na pobudzenie swojego organizmu.
Czytaj dalej...