Pieczone pierogi z mięsem

Pieczone pierogi z mięsem

Pieczone pierogi z mięsem

Przepis na : kolacja

Pieczone pierogi robi się nieco szybciej niż tradycyjne gotowane. Wystarczy zagnieść ciasto, przygotować farsz, ulepić pierogi, a następnie piecze się wszystkie pierogi jednocześnie. Zachęcam do przygotowania pieczonych pierogów, które smakowały całej rodzinie. Ciasto wg tego przepisu, po upieczeniu jest bardzo delikatne i kruche, a na etapie przygotowania pierogów z łatwością można je rozwałkować.  Przygotowując pierogi w domu, mamy pewność co do jakości użytych składników, szczególnie mięsa. Do farsz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Codziennik Kuchenny

Warto przeczytać

Jak najlepiej dobrać przyprawy do mięsa?

Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.

Czytaj dalej...

Sałatka z kurczakiem - 15 najlepszych przepisów

Sałatka z kurczakiem ma wielu swoich "wielbicieli", zarówno wśród tych, którzy dbają o linię, jak i wśród tych, którzy kalorii nie liczą.

Czytaj dalej...

Autor

Renata Karon-SlomczynskaRenata Karon-Slomczynska

Na blogu Codziennik Kuchenny dzielę się pasją do kulinariów.

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

pierogi przepis, pierogi, ciasto, mięso, kurczak, udka z kurczaka, marchewka, udka , placki, mielone, seler, pierogi przepis ciasto, ciasto na pierogi, zupa, rosół, ciasta z masa, kolacja, obiad, pierogi z mięsem, gotowana marchewka, kurczak pieczony, jajka z farszem, kruche ciasta, przepisy na kruche ciasto, kruche ciasto, ciasto kruche, kurczak z warzywami, mięsa pieczone, mięso mielone, mielone z warzywami

Inne przepisy z Codziennik Kuchenny

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.