Przepis na : obiad
Z zupą niebecz zetknęłam się niedawno, kiedy poszukiwałam tradycyjnych regionalnych smaków ziemi lubuskiej. Początkowo wydawało mi się, że jest to zwyczajny kapuśniak i z takim nastawieniem przygotowywałam ją po raz pierwszy. Gotując niebecz z myślą o blogu, trochę się zagapiłam, bo miałam zbyt mało grzybów, więc tym razem zupa nie nabrała charakterystycznego ciemnego koloru. Najważniejsze jednak, że wyszło smacznie. Poniżej znajdziecie przepis dopracowany troszkę po mojemu. Myślę, że jeśli ugotujecie tę zupę i ... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Proste przepisy na proste i smaczne potrawy.