Obiad, który w przygotowaniu nie pochłania dużo czasu? Jest sycący, aromatyczny, podzielny i szybko znika z talerzy? Jeżeli takie lubicie to polecam Wam takiego kurczaczka, który praktycznie sam się robi. Składniki: 2 podwójne piersi z kurczaka 250 ml passaty pomidorowej duża kulka mozzarelli 3 ząbki czosnku garść świeżej bazylii 3-4 łyżki oliwy po pół łyżeczki: zioła prowansalskie, papryka ostra, papryka słodka, oregano sól, pieprz Przygotowanie: Kurczaka myjemy i dzielimy podwójne piersi na 4 cz... czytaj dalej...
Nasza dieta podczas zimy powinna skupiać się nie tylko na tym, by zrzucić zbędne kilogramy, lecz także utrzymać odpowiednią odporność organizmu.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...