Schab i karczek z brzoskwinią zapiekany pod serem

Schab i karczek z brzoskwinią zapiekany pod serem

Schab i karczek z brzoskwinią zapiekany pod serem

Składniki na 4 porcje:2 schaby wieprzowe2 karczki wieprzowe4 plastry sera  żółtego8 połówek brzoskwiń z puszkinatka pietruszki2 jajka2 garści bułki tartejczosnek granulowanysól i pieprzolej do smażenia Schab rozbijamy, następnie doprawiamy solą, pieprzem, i czosnkiem. Karczek kroimy w plastry i także doprawiamy tak jak schaby. Później mięsa moczymy w bułce tartej następnie w jajku i smażymy na oleju z obu stron. Następnie na każdym kawałku mięsa układamy po 2 połówki brzoskwini i przykrywamy po 1 plastrz... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.