Pasztet z królika z marmoladą z czerwonej cebuli

Pasztet z królika z marmoladą z czerwonej cebuli

Pasztet z królika z marmoladą z czerwonej cebuli

Pasztet z królika od święta i nie tylko. Kiedyś mój tata hodował króliki, dziś od czasu do czasu jedynie kupujemy mięso od dobrego gospodarza. Pamiętajmy, że to mięso jest bardzo zdrowe. Pomyślcie co jada świnka a co króliczek ?Już raz podawałam na swoim blogu przepis na pasztet. Tym razem przygotowałam go z marmoladą z czerwonej cebuli.Składniki:mięso z 1 królika u mnie 1,5 kgpół kilograma surowego boczkupół kilograma słoninypół kilograma drobiowej wątróbkiplus podroby z królikawłoszczyzna na rosółprzypalona cebula3- ziel... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu Bon Appetit Małgorzaty

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

Małgorzata Kwiatkowska

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

królik, pasztet, mięso, przepisy na święta, zdrowe przepisy, boczek, mięsa pieczone, wątróbka drobiowa, drobiowe, mielone, mięso mielone, konfitura, rosół, przetwory, pasztet z wątróbki drobiowej, pieczeń z mięsa mielonego, pieczeń z mielonego, pieczony boczek, mięso duszone, jajka na święta, masło czosnek

Inne przepisy z Bon Appetit Małgorzaty

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.