Przepis na : obiad
Do tej pory kapuśniak w moim domu podawałam z ziemniakami w środku zupy, pokrojonymi w kostkę. Tym razem postanowiłam, że dla odmiany ziemniaki będą dodatkiem do zupy na wzór żurku, czyli będą tłuczone i bardzo dobrze okraszone boczkiem i cebulą. Powstało bardzo syte danie, pyszne, do tego kwaśny kapuśniak (a taki mi wyszedł) złagodniał przez podanie w ten sposób ziemniaków. Myślę że to będzie nowy, pyszny sposób na kapuśniak w naszym domu. A wy jak jadacie kapuśniak? Próbowaliście już takiego sposobu podania? C... czytaj dalej...
Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Zupa kapuściana jest podstawą tej diety, dzięki niej możemy stracić od 3 do 6 kg.
Czytaj dalej...Te warzywa są dla naszego organizmu bardzo wartościowe!
Czytaj dalej...