Przepis na : obiad
Ten kto mnie zna, ten wie, że jestem prawdziwym krewetkożercą. Uwielbiam krewetki w każdym możliwym wydaniu. Najczęściej wybieram wersję z masłem, czosnkiem i winem lub w sosie mango-chili . Tym razem jednak do moich faworytów dołącza odsłona z pomidorkami i chorizo. Koniecznie spróbujcie! Pychotka Przepis na 4 porządne porcje, z czego jedna to ok. 391kcal, B: 27,6g, T: 21,9g, W: 11,2g. Składniki na 4 porcje: – 700g krewetek Vannamei, surowych – 25ml oliwy – 4 ząbki czosnku – 1 chili ... czytaj dalej...
Święto Halloween pojawiło się w naszym kraju w latach 90-tych, jednak dopiero od kilku lat cieszy się sporą popularnością.
Czytaj dalej...Jest bardzo wiele rodzajów mięsa, począwszy od najbardziej popularnej w Polsce wieprzowiny czy drobiu, kończąc na mniej popularnej wołowinie, jagnięcinie lub cielęcinie.
Czytaj dalej...Nie ma nic lepszego na każdej domowej imprezie, jak szybkie przekąski. Minimum wysiłku, a maximum smaku, to główna ich zaleta.
Czytaj dalej...Cebula ze względu na bogatą zawartość składników odżywczych pomaga prawie z każdym schorzeniem i wspomaga pracę naszego organizmu.
Czytaj dalej...Studentka Fizjoterapii i Dietetyki, kochająca sport, dobre jedzenie i zdrowy tryb życia :)