"Domowe kiszonki które leczą" recenzja książki

"Domowe kiszonki które leczą" recenzja książki

Kiszenie czas zacząć. Lato.Teraz jest najlepszy moment na kiszenie. Jak je zrobić? Dowiemy się z nowej książki Wydawnictwa RM "Domowe kiszonki które leczą". Swoją wiedzą i doświadczeniem dzielą się z czytelnikami dietetyczki i założycielki Poradni Dietetycznej Dietosfera Ewa Sypnik- Pogorzelska oraz Magdalena Jarzynka- Jendrzejewska.  Kiszonki są niezwykle zdrowe, a samo kiszenie jest prostym procesem konserwowania żywności. W książce opisano wszystkie właściwości kiszonek oraz wskazówki przydane przy ich wykon... czytaj dalej...

Czytaj dalej na blogu AZgotuj!

Warto przeczytać

Wszystko o przetworach – czyli jak pasteryzować słoiki a potem je przechowywa

Znany od bardzo dawna sposób pasteryzacji niektórych produktów w szczelnie zamkniętym szklanym słoiki jest najlepszym sposobem na przedłużenie ich czasu do spożycia.

Czytaj dalej...

Autor

AZgotuj

Proponowane wyszukiwania

Popularne słowa kluczowe

kalafior, buraki, ogórki, cukinia, jabłka, przetwory, fasolka szparagowa, dietetyczne , kapustą, dietetycznie, dynia, fasolka, awokado, koktajle, śliwka, czerwona kapusta, kapusta pekińska, kapusta kiszona, dania dietetyczne

Inne przepisy z AZgotuj!

Dodaj komentarz

Podpisz się pod komentarzem.