Najtrudniej jest nie podjadać, bo migdały z miodem i masłem są takie kuszące, że bardzo trudno im się oprzeć. Mi nigdy się to nie udaje, ale pewnie dlatego, że jestem strasznym łasuchem... Ciasto bardzo eleganckie, na mniejsze i większe imprezy i przyjęcia, stopień trudności największy z żelatyną, bo jak zasłyszałam żelatyna nie z każdym się lubi, ale moi drodzy pozytywne nastawienie i będzie dobrze... Przepis podaję na dużą blachę 40x26 cm. Jajka na biszkopt wyjmijcie z lodówki na godzinę przed piecz... czytaj dalej...
Ciasta na Święta Bożego Narodzenia to w ostatnich dniach bardzo często przeszukiwane hasło w Internecie.
Czytaj dalej...Wielkanoc tuż tuż, więc przygotowaliśmy dla Was przepisy na najlepsze ciasta, które na pewno zasmakują Wam i Waszym domownikom.
Czytaj dalej...Inspiruje mnie to co nowe i czego jeszcze nie znam. Smakuję, gotuję... i już nie mówię „nigdy”...