Zachwyca swoją intensywną barwą. Nie każdy lubi fasolkę, ale każdy lubi zupę fasolową. Taki mały paradoks Sprawdźcie sami! 1,5 h ok. 4 litrów składniki: duże udko z kurczaka 3 marchewki 2 pietruszki kawałek selera imbir 2 buraki 2 ząbki czosnku fasolka czerwona Kidney Bonduelle (1 puszka) sól, pieprz ziołowy liście laurowe ziele angielskie tymianek szczypiorek natka pietruszki jogurt grecki wykonanie: Nastawiamy 3 l wody na wywar. Gotujemy duże udko z kurczaka przez ok. 40 min. Wyciągamy mięso i usuwamy szu...
Tarte buraczki na zimę do słoików to obowiązkowy twór z buraków w naszej piwnicy. Można je podawać jako dodatek do obiadu, od razu ze słoika.
Czytaj dalej...Co zrobić gdy jednak wsypie nam się za dużo soli? Jak odwrócić ten efekt i poprawić smak naszego dania?
Czytaj dalej...Są to zasady żywieniowe specjalnie dla osób, które próbują schudnąć i utrzymać tą masę ciała, zapobiec cukrzycy oraz obniżyć ryzyko wszelkich chorób układu krwionośnego w tym serca.
Czytaj dalej...Idealne połączenie składników dla każdego chcącego stracić trochę ciałka.
Czytaj dalej...Kochamy gotować :)