Najlepsza pieczarkowa jaką jadłam! Aromatyczna, gęsta i z ciągnącym serem w środku. Polecam na jesienne rozgrzanie! 2 cebule 2 ząbki czosnku 300 g fileta z piersi
VioletoweKucharzenieTo danie, które uwielbiam. Znane chyba każdemu. Z dużą ilością fasoli, cebuli i kiełbasy. Nie jest to potrawa lekkostrawna Lubię kiedy jest trochę więcej sosu pomidorowego
BullioRyż to świetny dodatek do wszelkich potaw , ale jest też sztuką uprażenie go na sypko.Podstawą jest ilośč wody , ale najważniejsze to rodzaj ryżu
Kocurkowe rozmyślania w kuchni AnielkiDyniowy sezon w pełni, więc i ja zaczęłam dyniową przygodę. Oto pierwsza z propozycji. Czytaj więcej »
Moje Pyszne Siódme NieboWyszperałam ten przepis w książce z podróży kuchni greckiej Małgosi Puzio. Przypadł mi do gustu, postanowiłam się nim z Wami podzielić. Ja dodaję do niej nieco
Zasmakuj KuchniCategory: Product #: Regular price:$ (Sale ends ! ) Available from: Condition: Good ! Order now!
Eksplozja smakuPrzepis autorski (mój). Uwielbiam swój deser ryżowo-budyniowy ( klik ), ale tym razem przedstawiam propozycję na szybkie, smaczne i syte śniadanie. Często do obiadu gotuję większą ilość
Di gotujeNormal 0 21 false false false PL X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband
W garach u GosiW ostatnich dniach mam wewnętrzne zapotrzebowanie na buraki. Przywiozłam od mamy zakwas do barszczu i postanowiłam zrobić sobie małe święta. Barszcz nie Wigilijny, bo na rosole
Emskie SmakiPotrawa wyglądająca jak flaki, a która nimi nie jest. Warta spróbowania! Post Flaki z boczniaków pojawił się poraz pierwszy w PanCook - Przepisy Kulinarne .
PancookOj nie ma grzybów w lasach, przynajmniej tych w moich okolicznych. Za to jest prawdziwy urodzaj kani. Znudziły mi się kanie opiekane w panierce, dlatego postanowiłam
Bon Appetit MałgorzatyDziś zaproponuję rozgrzewające leczo w w ersji orientalnej z curry , kurczakiem i odrobiną mleczka kokosowego. Zapraszam na pyszny przepis :) Czytaj więcej »
Ana Mari's world