Follow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Każdy z nas chce mieć szczupłą sylwetkę. Aby to zrobić, nie musimy jednak kombinować przy menu
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Jest to jeden z najlepszych przepisów na focaccia, gdyż w połączeniu ze swoją prostotą i smakiem
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Jak przyrządzić hummus idealny? Zaczniemy od ciecierzycy i opowiemy jak ją prawidłowo przygotować. Ciecierzyca idealna od
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Super kremowy hummus i bez grudek! Nie szukaj dalej mamy tu idealny przepis dla Ciebie. Z
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Brownie z porzeczką: słodycz czekolady przełamana lekko kwaśną nutą czerwonej porzeczki. Przepis na deser idealny i
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Kto nie lubi pesto? Prawie nikt. Reszta zmieni zdanie, jak wybierzemy odpowiednie składniki! Chodź i zobacz
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Coś szybkiego i łatwego, co można zrobić w ciągu 5 minut. Mamy coś dla ciebie - sałatka
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin To nasz ulubiony sposób na przygotowania śniadaniowych ziemniaczków. Przyjdź i zobacz, jak łatwo jest przygotować te
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Gotowana kukurydza jest pyszna! Jednak wybór i przygotowanie jej nie jest proste. Sprawdź, jak przygotować najsmaczniejszą
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Letnie piątkowe popołudnia wymagają koktajli, więc oto jest Aperol Spritz! Smakuje jak lato i wygląda jak
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Puszyste naleśniki (pancake) z borówkami to idealna opcja na weekendowe śniadanie. Zobacz jak w kilka chwil
CRAVEmonkeydobrych składników. Sezonowa, można się nią zajadać na lunch, obiad albo kolację. Sałatka: 1 opakowanie roszponki 6 truskawek 8 gron winogrono ciemne 15 dkg sera blue 1/2 pęczka szparagów zielonych 2 łyżki płatków migdałowych 1/2 opakowania ciasta francuskiego 100 g kabanosów liście bazylii świeżej sos: 2 łyżki octu winnego 1 ząbek czosnku 3 łyżki oleju 1 łyżeczka miodu sól, pieprz(...)kawałek kabanosa zawijam w pasek ciasta. Układam na blaszce na papierze do pieczenia. Piekarnik nagrzewam do temp 180 stopni i wstawiam blaszkę na 15 minut aż ciasto się zarumieni. Szparagi kroje na kawałki 4 cm i przesmażam na patelni, mają być aldente. Roszponkę układam na talerzu, dodaję truskawki, winogrono, ser pokrojony, dodaję przekąski z kabanosów, posypuję płatkami migdałów, dodaje liście
wesoła kuchniaFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Pizza z arbuza na słodko to świetna przekąska dla każdego i prawdziwy must have w upalne
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Jest to typowy starter, który znajdziecie w każdej restauracji (i nie tylko) na Litwie. To takie
CRAVEmonkeyFollow my blog with Bloglovin Follow my blog with Bloglovin Szybkie i pyszne śniadanie w 5 minut? Spróbujcie nasz omlet z szynką, cebulą i pomidorem. Jest
CRAVEmonkey