ryby - 22566 przepisów (strona:909/1505)

Roladki w stylu sushi (low-carb) 144

Od jakiegoś już czasu ograniczam w swojej diecie węglowodany i produkty mączne. Miał to być mały eksperyment z czystej ciekawości, a okazało się, że trzymam się

Analiza Smaku
Kokosowe krewetki z sosem mango na sałatce 125

 Chrupiące krewetki w panierce z wiórkami kokosowymi. Pyszne wyszły. Podałam je z sosem mango i sałatką z algami suszonymi.Takie obiady mogę jeść codziennie.    

wesoła kuchnia
Makaron ryżowy po tajsku 118

 Szybki makron po tajsku który zrobicie w 20 minut.Fajnie jest poczuć smak orientu w naszej zimowej scenerii. Lekkie, dietetyczne danie które zachwyci każdego    

wesoła kuchnia
Tost Skagen 115

Tost Skagen to popularna szwedzka przystawka, która składa się z pieczywa i sałatki z krewetek. Podstawą sałatki są małej wielkości krewetki połączone z majonezem, kwaśną śmietaną

MeCooks
Curry z krewetkami wakame i grzybami 104

 Aromatyczne curry które podałam z czarnym ryżem,krewetkami watakame i grzybami schitake. Do to moje ulubione wędzone tofu. Trochę Azji na talerzu  w te

wesoła kuchnia
Śledzie na zimno z cebulą i pomidorami suszonymi 101

Od czasu do czasu lubię przygotować śledzie na kolację, takie same mi nie smakują, ale z różnymi dodatkami to już tak. Przygotowałam je na lekko słodko

Izabelawkuchni
Imprezowe przekąski 152

danie na przyjęcie. Chrupiące i treściwe naleśniki zapiekane z pysznym farszem. Palce lizać!   Pyszne kotleciki rybne Przepis tutaj (KLIK) To jest jeden z moich ulubionych przepisów na rybę. Proste i szybkie, a zarazem przepyszne i puszyste kotleciki w chrupiącej skórce. Możemy je wykonać z dowolnego filetu rybnego z dodatkiem warzyw. Palce lizać!     Przekąski a’la hot-dogi

Blog z Apetytem
Krakersy z serkiem i łososiem 126

Prosta i pyszna przekąska. Idealna podczas wizyty niespodziewanych gości, jak również na wszelkie małe lub większe imprezy. Sprawdzi się również podczas domowego Sylwestra. Krakersy z serkiem

Moja Delicja
Jajka faszerowane z łososiem 116

Jajka faszerowane z łososiem, chrzanem, koperkiem i kaparami . Farsz przygotowuję z żółtek, które rozgniatam widelcem i mieszam z jogurtem naturalnym, chrzanem ze słoiczka i siekanym koperkiem

Moja Delicja

Proponowane wyszukiwania