Aromatyczne curry które podałam z czarnym ryżem,krewetkami watakame i grzybami schitake. Do to moje ulubione wędzone tofu. Trochę Azji na talerzu w te zimowe dni. Rozgrzewające syte danie które przenosi nas z klimat orientalny. składniki: 2 łyżki pasty curry 1 cebula 2 ząbki czosnku 500 ml bulionu warzywnego 300 ml mleczka kokosowego 1 papryka czerwona 200 g krewetki bio Primofrost papryczka chili 1/2 szklanki ryżu czarnego 1 garść mała algi wakame 1 garść mała g... czytaj dalej...
Średnia wieku mieszkańców Grecji, Włoch lub Hiszpanii jest wyższa, dlatego gdyż ich dieta opiera się w szczególności na rybach, warzywach i owocach morza.
Czytaj dalej...Jeśli chcesz dbać o swoje serce powinieneś zacząć stosować się do diety śródziemnomorskiej. Dzięki niej Twoje serce będzie zdrowsze.
Czytaj dalej...