Dzisiejsze sajgonki nie są absolutnie oryginalnym daniem kuchni azjatyckiej. To raczej ciekawa i bardzo smaczna alternatywa dla tradycyjnych kanapek. Sajgonki z pastą z tuńczyka i warzywami
Lekcje w kuchniKliknij tu, by subskrybować Click here to subscribe Paszteciki wigilijne z pieczarkami do zamrożenia / Polish Mushroom Hand Pies 'Paszteciki' Paszteciki wigilijne z pieczarkami czy grzybami leśnymi
Lekcje w kuchniWymyśliłam fajną marynatę do schabu, który upiekłam na świąteczny stół. Schab wyszedł przepyszny dlatego na pewno jeszcze nie raz wrócę do tego przepisu. Spróbujcie i sami
Smaki ArmineTakie muffinki są idealną formą śniadania czy przekąski. Bo kto nie lubi babeczek? Co nam trzeba? 5 jajek 100g mąki pszennej 100ml kefiru 1/3 łyżeczka
LatosiowydomSKŁADNIKI 150 g makreli w sosie w łasnym 6 jajek 1 marchewka 1 szalotka szczypta chili lub imbiru 2-3 łyżki majonezu s ó l, pieprz
La grande e la piccola cuocaJajka z majonezem i łososiem to kolejna propozycja na tegoroczną Wielkanoc. Ten przepis na jajka jest idealny na święta wielkanocne, oraz na inne okazje. Bo Polacy
Damsko-męskie spojrzenie na kuchnięSKŁADNIKI Sa ł atka 2 puszki tuńczyka w sosie w ł asnym 1 puszka groszku konserwowego 1 czerwona papryka 1 czerwona cebula 4 og ó
La grande e la piccola cuocaUdekorowane wzorkiem marmurowym jajko na twardo faszerowane masą z awokado, posypane chrupiącym sezamem z pewnością będą hitem Wielkanocnego śniadania. Sprawdzą się również w roli jajecznej imprezowej
Szalona Kuchnia EwelinyŻurek to punkt obowiązkowy naszego Wielkanocnego obiadu. Zapewne u wielu z Was jest podobnie. Żeby nie było nudno i standardowo, mam dla Was przepis na paszteciki
PatiGotujeZ bliża się Wielkanoc w związku z czym postanowiłam przygotować kolejną wersję jajek faszerowanych . Tym razem zdecydowałam się na jajka faszerowane buraczkiem z dodatkiem fety i
Codzienne Gotowanie…dla domowników …dla gości …na imprezę …na świąteczny stół Smaczna, soczysta sałatka, która wymaga jedynie kilku składników i dosłownie jednej chwili na
Kulinarne S.O.S.Jajka na twardo faszerowane masą z żółtka, delikatnym wędzonym łososiem, wyrazistym ostrym chrzanem i posypane pachnącym świeżym szczypiorkiem z pewnością będą hitem Wielkanocnego śniadania. Sprawdzą się
Szalona Kuchnia EwelinyJajka faszerowane szynką, posypane przyjemnie pikantnym i aromatycznym szczypiorkiem to ciekawy pomysł na jajeczną przekąskę imprezowego stołu. Świetnie sprawdzą się również w roli śniadania. Składniki: 7
Szalona Kuchnia Eweliny