Jak po raz pierwszy zobaczyłam na zdjęciach podobny chlebek zapragnęłam go zrobić, bo przecież to takie proste. To idealna opcja na ten dzień kiedy dajecie odpust
nietylkopasta.plSkładniki 1/2 szklanki ryżu 1 puszka tuńczyka kawałek pora 1/2 czerwonej papryki 1 puszka kukurydzy 1 puszka ananasa 1/2 pora 2-3 łyżki majonezu sól, pieprz
czarrna od kuchniRoladki z szynki z serkiem i orzechami to przepis, który poznałam dzięki mojej koleżance Kasi M. na jednej imprezce. Idealne śniadanie czy kolacja chociażby na panujące
Ola la LCHFPomidory w sosie czosnkowym z pietruszką. Dziś polecam Wam prostą i szybką w przygotowaniu przekąskę. Pomidory w sosie czosnkowym z pietruszką. Niektórzy u mnie nazywają je
Słodkie okruszkiSezon na nowalijki w pełni. Może młoda kalarepa i świeży groszek Wam przypadnie do gustu. Składniki: 4 kalarepki (około 200 g każda) 1 pęczek dymki 200
R'n'G KitchenPotrawy na piknik mają być proste, łatwe do przewiezienia, możliwe do zjedzenia na zimno, a przede wszystkim smaczne! Dlatego często stawiam na wszelkiego rodzaju sałatki, paszteciki
nietylkopasta.plSkładniki 1 filet z kurczaka 2-3 tortille 200 g pieczarek 1/2 cebuli 3 łyżki kukurydzy 10 dkg sera żółtego ketchup sól, pieprz słodka papryka, zioła
czarrna od kuchniKocham włoską kuchnie i ich produkty. Ostatnio postanowiłam przygotować wariację na temat pizzy. Nadziewany włoski chlebek na ricottcie to pyszna propozycja na przykład na kolację lub
PatiGotujeSkładniki 2 tortille 1 filet z kurczaka po łyżce kukurydzy i groszku z puszki kawałek czerwonej papryki 10 dkg sera żółtego przyprawa od kurczaka Sposób przygotowania
czarrna od kuchniMłode pieczone ziemniaki po teksańsku Młode pieczone ziemniaki są wyśmienitym dodatkiem do każdego dania . Wykonane po teksańsku nie mają sobie równych . Delikatnie pikantne z chrupiącymi brzegami
Ogrodnik w podróżyDzień dobry, Dziś mała zmiana. Mianowicie przepis nie jest pisany przez Klaudię. Na początku chciałbym określić grupę docelową. Ten przepis jest dla Ciebie jeśli
Mango PapajaSałatka ziemniaczana, niby nic specjalnego, prosta, zwykła, ale poprzez dodatek kilku składników, może zamienić się w wyśmienite danie. Natka pietruszki, szczypiorek, koperek oraz fasolka szparagowa w
La grande e la piccola cuocaGrillowane plastry bakłażana podane z pomidorkami, fetą i oliwkami, aromatyzowane czosnkiem, oregano i bazyli ą. Prosta i szybka przekąska idealna na letnie popołudnia lub wieczory
La grande e la piccola cuoca